Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.12.2020 19:56:52

Šrouby se utahují – Babiš s Matovičem opustí Titanic poslední

Šrouby se utahují – Babiš s Matovičem opustí Titanic poslední

Psychologická, mediální a politická válka s „krycím“ názvem covid se blíží do finále.

 

Zelenou dostává tvrdé propagandistické masírování farmaceutickými žoldáky. Na plný plyn jede bruselské ministerstvo pravdy v čele s Věrou Jourovou. S trochou do mlýna přispěla i všehoschopná neziskovka Člověk v tísni v podobě příručky Dezinformační dezinfekce pro učitele a žáky.

Sněmovna schválila "nepovinné" očkování hrazené ze zdravotního pojištění. Vláda psychologicky dopřála občanům předvánoční uvolnění, nasát atmosféru svátků a těšit se zprávě v podobě 5,5 miliónů nakoupených „rychlokvašných“ vakcín, které ČR nakoupila u EU.

NWO se svými Piláty Pontskými v osobě oligarchy Babiše a fašistů v bílých pláštích představitelů Blatného, Prymuly, Kubky a dalších tak může přistoupit k vakcinačnímu teroru, který si s ničím nezadá se současným  Matovičovým fašismem na Slovensku. Zarážející je, že právě premiéři obou států Babiš i Matovič zájem o osobní očkování vakcínou, která je mnohými občany označována za nebezpečný „ sajrajt“ netouží.

Mediální prostředí navodilo ve společnosti atmosféru strachu.

Odvahu poukazovat na koronavirový světový podvod, prezentovat vlastní odlišný názor, mají dnes jen jedinci – viz zpěvačka Ilona Csáková. Nikoliv strany a hnutí, se svatou výjimkou ANS v čele s „národní hrdinkou“ Dr. Vladimírou Vítovou.

Je zřejmé, že vláda premiéra Babiše, vedena svojí nejlepší milenkou Evropskou unií, žene český národ do záhuby. Mainstreamem se již dnes šíří předzvěsti o „ponovoroční“ třetí vlně koronaviru. Co můžeme dále očekávat ? Dojde k uzavření komplet veškerého života v republice, nebo dokonce k zavedení stanného práva, jež si v ničem nezadá s heydrichiádou v době Protektorátu 1939 – 1945?

 Vývoj lidské společnosti je v souvislosti s koronavirem na uměle vytvořené křižovatce. Ve 20. století byl pro mnohé spasitelem charismatický a plamený řečník Adolf Hitler. Dnes je do role novodobého spasitele lidstva „pasován“ Bill Gates.

Mnoho otázek a odpovědí v souvislosti s covidem zůstává nezodpovězených. Například, zda se občané ČR stanou cílenou obětí povinného očkování nedostatečně vyzkoušenou vakcínou a zda jejich občanské svobody dané ústavou budou podmíněny tím, jestli se naočkují.

Je nejvyšší čas, aby na ochranu svých občanů kromě již zmíněné ANS s jasným stanoviskem přišly i parlamentní politické strany, včetně KSČM.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama