Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.03.2021 11:04:33

Štěkot stran opozičního „demobloku“ sílí

Štěkot  stran  opozičního  „demobloku“  sílí

Přizvání ruské firmy Rosatom do výběrového řízení o dostavbu jaderné elektrárny v Dukovanech.

 

Následné  odvolání  vládního  zmocněnce pro jadernou energetiku Jaroslava Míli z důvodu   jeho  chybějící bezpečnostní prověrky. Dva  kroky  ministra průmyslu a obchodu Karla  Havlíčka  které způsobily, že politické „elity“ opozičního  demobloku  opět  vypadaly  jako  býci na červeném hadru, varující  svými „hutnými“ ideologicky zabarvenými prohlášeními  před skrývajícím nebezpečím z ruské strany.

  Názory  „starých známých rusofobů“   vůdkyně TOP 09 Markéty Pekarové  Adamové  či senátora Pavla Fischera již nikoho nepřekvapí.  Stejně jako šéfa  ODS  Petra Fialy,  bijící tentokrát  na poplach  upozorněním  svým komentářem, že „Babišova  vláda hazarduje s bezpečností ČR, to musí podzimní volby ukončit!“

  Zatímco  Německo navzdory   pokračujícím sankcím ze strany USA  pokračuje s ruskou společností  Gazprom na dokončení  a spuštění  nového  plynovodu  Nord Stream 2 a ruská strana  podepisuje dohody s Německem, Francií, Španělskem a dalšími státy na výrobu vakcíny Sputník V,  Česká republika  „upevňuje“ své postavení  koloniálního státu vůči Západu.  Vše s  přispěním  BIS a vyznamenaného  Koudelky CIA  plnící do puntíku její příkazy, či SUKL  „bránícímu“  se schválení očkovacích vakcín dodaných ruskou stranou.

      Ohrožením pro tento stát, pane profesore Fialo, není  ruská společnost Rosněft, ale politici Vašeho kalibru ve službách cizích západních  mocností.  Ve Vašem případě  navíc  „poskoci“   sudetoněmeckého  landsmanšaftu !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama