Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.11.2017 6:09:45

Tisková konference Pl KV KSČM k otázce „ Plzeňské teplárny“.

Tisková konference Pl KV KSČM k otázce „ Plzeňské teplárny“.

Dne 27. 11. se v hotelu Central v Plzni konala tisková konference Plzeňského KV KSČM s názvem "Naše stanovisko k možnosti vyvedení společnosti Plzeňská teplárenská a.s. z majetku města".

 

       Dne 27. 11. se v hotelu Central v Plzni konala tisková konference Plzeňského KV KSČM s názvem "Naše stanovisko k možnosti vyvedení společnosti Plzeňská teplárenská a.s. z majetku města"

     TK vedl tiskový mluvčí KV KSČM Richard Pokorný, který nejprve seznámil přítomné novináře s podstatou problému, naším stanoviskem a nástroji, kterými jej chceme prosazovat. Následně vystoupil poslanec Jiří Valenta, který podrobně rozebral současnou situaci a pozadí jejího vývoje. Předseda KV Miroslav Kavij pak prezentoval stanovisko KVV PK a seznámil s aktivitami, které KVV v souvislosti s tím připravil (petice Zastupitelstvu města Plzně, Návrh na vyhlášení místního referenda, informační letáky atd.). Předseda MV Karel Kvit poté média seznámil s postojem MV k dané záležitosti.

     Tisková konference se konala za velkého zájmu médií, kdy přítomni byli zástupci ČTK, České televize, regionální TV ZAK, MF Dnes, Práva, Plzeňského deníku, jakož i zástupci některých internetových nebo regionálních médií. Jakkoliv je iniciativa našeho KV v záležitosti plzeňské teplárny teprve v počátku, již nyní vyvolává značný mediální ohlas a lze doufat, že s jeho pomocí se nám podaří o celé věci patřičně informovat veřejnost a zapojit ji do rozhodování, aby nedošlo proti vůli občanů ke zcizení dalšího významného veřejnoprávního podniku.

                   JUDr., Bc. Richard Pokorný Ph.D.

                        Tiskový mluvčí KV KSČM PK

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama