Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.03.2021 9:02:28

Zabiják Putin svým návrhem „přizabil“ Bidena

Zabiják Putin svým návrhem „přizabil“ Bidena

Necelé tři měsíce úřadování nového prezidenta USA ukázaly, že vsadit na Joe Bidena byla pro představitele militaristických amerických kruhů správná volba.

 

Ostrá  Bidenova rétorika především na adresu Číny,Íránu ale  především   Ruska potvrzuje, že  dříve obnovená studená válka neskončí, naopak bude eskalovat.

Posledním příkladem  navyšování napětí mezi oběmi velmocemi se může jevit  otázka moderátora ABD,  který se  Bidena  v interviewu zeptal, zda věří, že je Putin „killer“, zabiják, vrahoun. Nový vládce Bílého domu nejenže přitakal, navíc dodal, že „ že brzy uvidíme, jakou cenu za to (Putin) zaplatí“. Možná se Biden inspiroval  svým vzorem, neúspěšnou kandidátkou  prezidentských voleb z roku 2016 Hillary Clintonovou, která Putina tehdy nazvala „novým Hitlerem.“

   Současný vládce Kremlu  známý svou umnou diplomacií na úkor siláckých  slov a vyhrožování  zachovává chladnou hlavu i tentokrát.  Vyzváním  amerického  lídra k otevřeným debatám v živém přenosu. Je zbytečné předjímat, proč  takto vhozená Putinova rukavice je pro Bidena nepřijatelná. Netřeba se ani ztotožňovat s komentářem novináře Seana Hannity, který tvrdí,že „ Biden vypadá extrémně slabý, zmatený a je zřejmé, že se potýká s potížemi zasahujícími jeho  poznávacími schopnostmi“.  Viz Bidenův projev, ve kterém označil víceprezidentku Kamalu Harrisovou za prezidentku.

  V této souvislosti  neškodí položit řečnickou otázku určenou především  stálým  kritikům z řad ODS,TOP 09 a STAN na adresu  našeho prezidenta Miloše Zemana, kdy poukazují na jeho nezpůsobilost vykonávat  svoji funkci.

    Jak by  asi dopadla  podobná debata v živém přenosu mezi   Milošem Zeman a  Joe Bidenem ? Kdo koho by si „ namazal na chleba“?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama