Mgr. Miroslav Nenutil

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.09.2009 14:59:42

Děti v Libé slíbily, že se o hřiště postarají

Děti v Libé slíbily, že se o hřiště postarají

„Konečně si mají děti kde hrát, doteď tady nic takového nebylo,“ poznamenala Marie Šmídová, maminka čtrnáctiměsíčního Mirečka.

<span style="FONT-SIZE: 10pt">Ten už si vyzkoušel některé z&nbsp;atrakcí na hřišti.</span> <p><span style="FONT-SIZE: 10pt">„Stavba nám trvala asi měsíc,“ uvedla zastupitelka Anna Pivoňková. „Celkové náklady byly 700 tisíc korun, z&nbsp;toho část byla z&nbsp;našeho rozpočtu, část z&nbsp;darů sponzorů,“ upřesnil starosta Libé Lubomír Švec.</span></p> <p><span style="FONT-SIZE: 10pt">„Dětské hřiště navštívil i&nbsp;senátor Miroslav Nenutil a velmi se mu líbilo, že se nám daří realizovat všechny dobré nápady. V šuplíku jich má zastupitelstvo ještě celou řadu,“ uvedla ještě Pivoňková. „Máme v&nbsp;plánu například dětské brouzdaliště v&nbsp;parku. V&nbsp;naší obci je spousta mladých lidí a naší prioritou je, vytvořit jim tady dobré podmínky pro život,“ uzavřela.</span></p> <div><span style="FONT-SIZE: 10pt">Děti slíbily, že se o&nbsp;hřiště budou dobře starat a že nedopustí, aby je někdo ničil.</span></div> <div class="endFloat"></div>
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama