Mgr. Miroslav Nenutil

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.12.2014 10:34:06 - Ptáčková

Přijde Vám to normální?!

Gajdůšková ve volbách prohrála, vy ji chcete přesto jako místopředsedkyni strany platit. Za co? Od voleb již není téměř vidět. Nemyslíte, že jde peníze, pokud jich máte nazbyt, využít smysluplněji?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.12.2015 14:29:09 - Mgr. Miroslav Nenutil

Dobrý den, paní Ptáčková.

Pozdě, ale přece. Paní Gajdůšková získala ve druhém kole senátních voleb 46% hlasů. Pravda - pro mandát to nestačilo, ale jako prohru to nebere ani ona, ani ČSSD. A kvůli pěti procentům by se podle Vás měl do té doby dobře pracující člověk nějak zatratit? Je docela logické, že od voleb je v regionu málo vidět, pracovala jako místopředsedkyně strany - má tedy působnost nejen za Zlínsku, ale po celé naší republice. A peníze samozřejmě zajímají každého nejvíce. Nemám dojem, že by peníze, které patří straně a které jsou vkládány na působení paní Gajdůškové, nebyly smysluplně využity. A pokud máte nějaké požadavky k Senátu, rád vám pomůžu, ale na Zlínsku by po volbách měl být vidět pan senátor Čuba.

S přáním pohodového roku Mir. Nenutil