Mgr. Miroslav Žbánek, MPA

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.08.2022 13:55:00

Týden vojenské historie v Olomouci

Týden vojenské historie v Olomouci

Komentář na facebookovém profilu k Týdnu vojenské historie v Olomouci.

 Týden vojenské historie se v novodobé historii města Olomouce koná vůbec poprvé. Navíc jde o unikátní akci, která nemá v žádném jiném českém městě obdoby.

Věřím, že si i s dětmi užijete nejen vojáky a jejich techniku, ale také příjemnou atmosféru nadcházejících dní. Program je totiž opravdu pestrý. Otevřely se forty, vojenské objekty a festival vojenských hudeb má letos výbornou dramaturgii a aranžmá. Takže pokud nás nezradí počasí, věřím, že letošní spojení vojenské hudby, historie a současnosti bude mít velký úspěch a stane se pevným základem dramaturgie našeho města i v dalších letech.

Zároveň chci ještě jednou poděkovat Armáda České republiky, na kterou můžeme být i v současné geopolitické situaci právem hrdí. Stejně jako jsme hrdí i na to, že se k nám vrátilo Velitelství Pozemních sil AČR, které opět sídlí v Olomouci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama