Mgr. Pavel Dobeš

  • Praha 3
  • radní městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2011 8:58:37

Obchvat Přerova vracíme znovu mezi prioritní stavby

Obchvat Přerova vracíme znovu mezi prioritní stavby

Ministr dopravy Pavel Dobeš (VV) navštívil Olomoucký kraj. Hlavním tématem debat v jednotlivých městech byly zásadní stavby dopravní infrastruktury, které nejen Věci veřejné v kraji prosazují.

Navzdory sníženému návrhu rozpočtu Ministerstva dopravy na příští rok byly potvrzeny finanční prostředky na stavbu Vlachov - Rájec, navíc byly alokovány finance na zásadní rekonstrukci silnice R 46 z Olomouce do Vyškova. Ta se v následujících dvou letech vrátí svým statusem k bezpečné rychlostní komunikaci.

 V Přerově  Věci veřejné svou aktivní činností prosadily pozitivní změnu záměru, a to upřednostněním dostavby D1 v úseku Přerov - Lipník. „Obchvat Přerova vracíme znovu do prioritních staveb investičního záměru Ministerstva dopravy, což zajisté výrazně ovlivní tranzitní dopravu v centru města," řekl ministr dopravy Pavel Dobeš.

 Pro občany Olomouce přivezl ministr také dobrou zprávu. Uvolní 16,5 mil. Kč. na rekonstrukci kruhového objezdu u Globusu, který znepříjemňuje svým současným řešením život nejen Olomoučanům. „Oceňuji velmi rychlou reakci pana ministra na naše požadavky. Tato stavba ulehčí motoristům průjezd touto dlouhodobě kritizovanou a velmi zatíženou komunikaci," uvedla poslankyně Dagmar Navrátilová (VV).
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama