Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2021 19:22:35

Klidná síla

Klidná síla

ROZUMNÍ kandidují (podle jejich přístupu k řešení pandemie) jednak u Aliance pro budoucnost č. 9 (APB)( , zde očkování neřešíme (tam kandiduji já jako lídr v Královéhradeckém kraji) a jednak u ALIANCE NÁRODNÍCH SIL č. 7. (ANS) je proti vakcinaci

Novináři se obávají, že se nepovede poskládat ze dvou naprosto nepřátelských táborů většinu. Lidé kterým se blíží padesátka, nebo už  přesáhli osudovou hranici 50 + mají úplně jiné a mnohem vážnější obavy.

Po covidových uzávěrách se ještě čeká na výsledek voleb. Nikdo nechce tnout do živého. Ale už to bublá pod povrchem. Bude se propouštět. Velké firmy přemýšlejí o restrukturalizaci, což znamená do češtiny přeloženo, propouštění.

   A protože velké firmy jsou něco jako socialistický moloch, a akcionáři jsou daleko, tak se bude propouštět ve věkové kategorii 50+. Dnešní šéfové jsou většinou čtyřicátníci a pokud budou nabírat, tak samozřejmě tzv .mladý, akční kolektiv bez ohledu na to, že mnohdy starší pracovník přináší pro firmu větší užitek než mladý, který když se po čase něco naučí, tak hledá něco finančně zajímavějšího. A člověk, který firmě zasvětil život i často svůj volný čas, je vržen přes palubu.

    Je zajímavé, že ačkoliv je u nás chráněn kde kdo, tak zaměstnanec, který je ve věku 50 +, chráněn není. Neexistuje tu zákon proti diskriminaci zaměstnanců z důvodu vyššího věku. I když má zaměstnanec vynikající pracovní výkony, je většinou vyhozen z práce z důvodu restrukturalizace (jak záludný výraz pro většinou nespravedlivé propuštění z práce kvůli věku).

 Členové Rozumných kandidují v rámci Aliance pro budoucnost. Aliance sdružuje 7 stran s různým zaměřením. Agrární demokratická strana zastupuje zemědělce (mimo velkých, štědrými dotacemi obdarovávaných agrocelků). Proti týrání zvířat  je Demokratická strana zelených, které se nelíbí například silvestrovské petardy, pohroma pro domácí mazlíčky. Hnutí Zdraví, sport, prosperita chce, aby peníze šly napřímo do základních sportovních organizací. Starostové pro kraj nesouhlasí se spojením slova starosta se slovem pirát. A název Strana konzervativní pravice - Řád národa, mluví za vše. Neměli bychom opouštět to, co Evropa za celou svou existenci vybudovala na poli hospodářství, kultury, lidských vztahů a vůbec tradice ve všech oborech lidské činnosti.

      Aliance pro budoucnost chce, aby Evropa byla příjemným kontinentem pro život a nezničila svou existenci realizací šílených levicových  nápadů. Nařízená elektromobilita je sebevražda. Vždyť automobilový průmysl postupně vyvíjí auta naprosto šetrné k životnímu prostředí. Navíc, tu elektřinu musí někdo nějak vyrobit.

     Já sám jsem přítelem postupných krůčků. Takové ty absolutní choutky jako že si některá vláda bude myslet, že vymýtí v rámci svého území totálně covid, je zrovna tak šílené, jako že Evropa bude v nějakém roce úplně bezemisní. Takováto snaha totálního vymýcení něčeho, či někoho, navíc připomíná neblahé hrůzy minulosti.

   A postupnými krůčky jsou: Můj návrh na Zákon o českém jazyce a kultuře a také Zákon zakazující diskriminaci starších lidí. A z pohledu dnešních čtyřicátníků jsou staršími lidmi, lidé nad padesát.

      To bude můj úkol, pokud se Aliance pro budoucnost dostane do vlády. Bohužel v minulém, podobném článku, jsem nešikovně v závěru napsal větičku, kvůli které mi byl článek vzat z titulní strany a mnoho mých přátel se tedy nedozvědělo, kde hledat ROZUMNÉ, a po obdržení hlasovacích lístků mi zoufale volalo, že nás nemohou najít.

 Tak tedy ROZUMNÍ – Petr Hannig – za spravedlnost a životní jistoty kandidují v rámci Aliance pro budoucnost, volební číslo 9. Nikoho nenapadáme, chceme spojovat a ne rozdělovat.

Autor je lídr Aliance pro budoucnost v Královéhradeckém kraji.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama