Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.11.2021 9:45:00

M. A. Pekarová si musí uvědomit, že už není opoziční politička

M. A. Pekarová si musí uvědomit, že už není opoziční politička

Komentář k včerejší diskusi Markéty Adamové Pekarové a Tomia Okamury v Nedělní Partii na TV Prima

 Přátelé, tak jsem poslouchal diskuzi na Prima mezi M. A. Pekarovou a T Okamurou.

Líbilo se, že tentokrát měl T. Okamura připravené číselné podklady pro svá tvrzení.

M. A. Pekarová měla velmi nepříjemný povýšenecký úsměv. Jako předpokládaná třetí nejvyšší představitelka naší republiky, by si měla takové arogantní úsměvy ušetřit. Ve srovnání s civilním a sympatickým vystupováním bývalého předsedy Poslanecké sněmovny R. Vondráčka, to není příliš vhodné.

M. A. Pekarová si musí uvědomit, že chtě, nechtě už není opoziční politička, která musí neustále "štěkat", ale že to je, nebo bude, reprezentant celé české společnosti. To je jenom takový malý dojem z diskuze před polednem.

Zdá se, že diskuze na Primě brzy předčí ty na ČT, kde formát OVM je už nutně zastaralý. Potřebuje to novou dynamiku, a působí to na mě nudně, ať už je tam kdokoliv. I já, jako starší a konzervativní člověk, cítím, že je třeba diskuze vést s větší energií a aby zaujaly, tak moderněji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama