Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2022 21:00:50

Obecní volby se blíží

Obecní volby se blíží

Zajímavá věc. Rozumní se svou politikou nekonfliktnosti sice nebodují v parlamentních volbách, zato však ve volbách do měst a obcí jsou jejich výsledky téměř stoprocentně úspěšné.

 

Přátelé, vždy před obecními volbami se nám hlásí různá sdružení z měst a obcí, že na základě předchozích úspěchů by rádi kandidovala různá sdružení občanů pod hlavičkou Rozumných. Je to možná dáno tím, že na rozdíl od stran, které svou razantností dobývají parlamentní posty, tak v obecních volbách se přece jenom cení určitá politická neutralita, která ve svém důsledku nevyvolává negace.

Tak například v posledních obecních volbách třeba ve městě Sušice, okres Klatovy, Rozumní obdrželi 7,40% hlasů. V obci Štěnovice pak 12,70 %.. Tam předstihli dokonce dnešní vládní stranu. Ve městě Planá pak rozumní kandidovali pod názvem „Slovo občana“ a získali 11,05 % hlasů.

    Mimochodem Rozumní také, jak je vidno na tomto příkladu netrvají na tom, aby různá občanská sdružení, kandidující za Rozumné nutně musela název strany mít v názvu volební strany či koalice, což je další výhoda.

   Do roku 2018 Rozumní pod svým starším názvem Strana zdravého rozumu vždy úspěšně kandidovali v okresním městě Šumperk a vzhledem k tomu, že nevzbuzují antipatie pramenící z chování některých členů velkých stran v Poslanecké sněmovně, tak byli vždy v radě města.

    Stalo se mi, že se mi jeden činorodý člověk sestavující kandidátku ve svém menším městě vždy pod jednou, do této chvíle nekonfliktní stranou působící v obecní sféře svěřil, že by rád tentokrát postavil kandidátní listinu pod Rozumnými, protože Rozumní nebudou vzbuzovat antipatie. Ale, že nevěděl, jak se s námi spojit.

   Takže, možné je napsat nám na: rozumni@email.cz a my vejdeme v jednání. Pozor, za zavináčem je email.cz!!!

Tato nabídka platí i pro ty občany, kteří chtějí něco ve svém městě změnit. Je ovšem třeba, aby byla kandidátní listina naplněna podle kritérií, která jsou pro tu danou obec, či městskou část nutná. Je zbytečné, aby někdo neměl plnou kandidátní listinu. To se pak při neúplné kandidátní listině odečítají procenta. Chceme být totiž i nadále v obecních volbách úspěšní.

Mgr. Petr Hannig, předseda Rozumných

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama