Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2021 8:43:35

To budeš v tom parlamentu potřebovat

To budeš v tom parlamentu potřebovat

Abych tu nervozitu v předvolebním období odlehčil, přidávám úvahu kamaráda Rosti Osičky, boxerského šampiona: "Jak tak na ty besedy koukám, musím tě naučit boxovat. Budeš to v parlamentu potřebovat"

 Dobrý den. Tak jsem zcela utahaný včera večer přijel z Hradce Králové. Jsem totiž jako předseda Rozumných lídrem Aliance pro budoucnost (volební číslo 9) pro Královéhradecký kraj. Chodím jen tak po městech a povídám si s lidmi. Včera mi spousta lidí říkalo: "Vůbec se mě nelíbí, jak na sebe předsedové parlamentních stran řvou v diskuzích. Už se na to nebudu dívat. Je mi z toho špatně. Hodím to vám. I ten váš celostátní předseda, jak hovoří každý den na Nově, kde říkají své názory hlavní lídři stran, které mají šanci se dostat do parlamentu, je takový klidný. Nikoho nenapadá. A Vás známe z prezidentské kampaně, kde jste byl také takový klidný. Nenapadal jste ani Miloše Zemana, ani Jiřího Drahoše. Už máme těch všech hádek dost. Dáme to devítce" Načež jsem já odpovídal: "Ale zase spousta lidí mi říká, že jsme moc slušní, že nemáme šanci mezi těmi bojovníky, co na sebe stále nadávají". A lidé na to: "Však už tam potřebujeme nějaké slušné, už jsme z těch útoků jeden na druhého unavení"A abych mé povídání v hektické době trochu odlehčil, přikládám fotku s boxerským šampionem Rosťou Osičkou, který mi říkal: "Kamaráde, musím tě naučit boxovat. V tom parlamentu to budeš potřebovat"

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama