Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2021 14:39:21

Trochu mého povídání živě

Trochu mého povídání živě

Zákon o českém jazyce. Nepřijímat nikoho z Afghánistánu, vděku se nedočkáme. Nejvhodnějším koaličním partnerem Aliance pro budoucnost č. 9 je TSS.

 Přátelé, takto jsem hovořil (a mnozí říkají, že prý velice dobře) na xtv. Pro jazykové puristy ještě omluva. Všude má být "zákon o českém jazyce". Když o tom píšu, tak to uvádím správně.  https://xtv.cz/x-talk/vdek-migrantu-brzy-vyprcha-nevyhazejme-vstric-a-cesko-zustane-bezpecnym-ostrovem-jako-ministr-kultury-bych-navrhl-vyssi-pravomoce-rady-ct-a-cro-rika-petr-hannigProtože celý můj rozhovor byl prošpikován odkazy na Parlamentní listy, tak zkusím zde protipohyb, pokud to není s rozporem s Etickým publikačním kodexem. Aby moji čtenáři také viděli mou maličkost a slyšeli můj hlas v přímém rozhovoru v X talku na xtv.
Pokud to není možné tak se omlouvám a můj celý rozhovor je na xtv.Mgr. Petr Hannig, předseda Rozumných, lídr kandidátky Aliance pro budoucnost, volební číslo 9 v Královéhradeckém kraji

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama