Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.09.2021 23:40:53

Začíná se to hýbat

Začíná se to hýbat

Ve volebním potenciálu agentury MEDIAN, která zřejmě jako jediná dává na výběr ze všech kandidujících subjektů a ne pouze z těch prvních 8, Aliance pro budoucnost dosáhla na 6,4 %

 Vážení přátelé, jsem rád, že se zhodnocuje má dlouholetá práce. Aliance pro budoucnost začíná nabírat, tak jak jsem předpokládal, volební potenciál. A to je teprve začátek. 6,4%. Je to oficiální agentura MEDIAN. Těší mě také, že jsou poctiví a neupřeli potenciál i Volnému bloku, jehož všichni jiní blokují. A vysvětlení, proč jsou ROZUMNÍ u Aliance pro budoucnost spolu s dalšími stranami, např. Agrárníky či Řádem národa, či starosty pro kraj, kteří nesouhlasí s tím, že STAN jde s Piráty, či  Zdraví, sport a prosperita, či stranou, která má v programu, že nesmí týrat zvířata třeba utrpení našich čtyřnohých miláčků při Silvestrovských petardách.
Zde (v příloze) je prognóza, volební potenciál zveřejněný na oficiálních serverech:
Myslím si, že v této středové formaci, budu moci pro vlastence udělat více, než ve stranách, které nemají žádný koaliční potenciál.
Jako nominant Aliance na ministra kultury je mým plánem Zákon o českém jazyce. Není možné, aby byly nápisy jenom v angličtině. Přepošlete, prosím, svým přátelům. Srdečně zdraví Petr Hannig
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama