Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.09.2018 14:35:09 - Pavel OPL

Co se to děje ?

Dobrý den pane Hannigu, v rámci Vaší bohaté hudební kariéry jste pomohl vyrůst řadě lidí ve špičkové umělce. Jak se Vám dívá na to, co se to děje kolem našich skvělých sportovců a úspěšných reprezentantů. Soukalová, Erbenová a problémy kolem Ledecké ? Předem děkuji za odpověď a přeji Vám hezký den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2018 12:36:40 - Mgr. Petr Hannig
 Upřímně řečeno, o sport se moc nezajímám. Svým dotazem jste mi udělil nelehký úkol. Nechci být tím, který o všem mluví, píše. Ale zdvořile tedy musím odpovědět na dotaz: Ledecká je na vrcholu díky svému nasazení a zájmu své rodiny o její sportovní kariéru. Ony další dvě sportovkyně jsou vlastně tak trochu obětí medializace. Já vždycky říkám, když slyším sportovce mluvit, že by o jejich sportovních úspěších či neúspěších měli spíš referovat jiní, sportovní komentátoři atd. Každý umí něco. Někdo umí sportovat, někdo se umí vyjadřovat. U sportu ani není nutné se mediálně projevovat. Ve sportu spravedlivě referují výsledky. To věčné "okecávání" našich fotbalistů či hokejistů z nároďáku, že to zase nevyšlo, je k ničemu. Je třeba "makat", trénovat a ne si pěstovat mediální kauzy.