Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.08.2018 13:42:39 - Ing. Ivan Cícha

Sjednocování pronárodních sil

Pane předsedo,jste konsensuální osoba.Budete nadále v rámci Rozumných pokračovat ve sjednocování národně orientovaných politických subjektů?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.09.2018 10:17:15 - Mgr. Petr Hannig
 Při volbách do Poslanecké sněmovny se ROZUMNÝM podařilo pod jednou kandidátní listinou sjednotit 7 pronárodoveckých sil. Snad i díky tomu byl náš volební výsledek, při minimální finanční podpoře, slušný, na rozíl od  strany, která měla podobný program, ale s podporou velmi silné finanční skupiny 32 milionů, která se ocitla až těsně za námi. Lidé volili poctivý program, který nebyl finančně podporován mocnými. Možná, že by si voliči měli uvědomit, že jakmile je strana podporována mohutnou bilboardovou a drahou novinovou kampaní do schránek, tak je v tom vždycky zakopáno čertovo kopyto, i když program hlásá naposlech národovecké myšlenky. Rozumný volič však pozná, že se praxe takovéhoto bohatého politického subjektu už odklání od svých původních myšlenek. Velké firmy, které podporují kampaně stran, nikdy nebudou přemýšlet pro dobro českého občana, ale vždy jen a jen pro zisk.