Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.08.2018 15:48:25 - Knulp

řvoucí dav

Pískání na JAKÉMKOLIV pietním aktu není podle mého názoru ničím jiným,nežli hulvátstvím.Tak to alespoň kdysi dávno bývalo.Když byl v lidech ještě jakýsi respekt,úcta a tolerance,která byla nadřazena jakékoli názorové neshodě,ideologii,stranickosti a podobně a je ve zdravě fungující společnosti vždy nějak přirozeně chráněna.Ale to už je dávno.Myslet vždy za sebe je určitě způsob,jak se k těmto pomalu zapomenutým hodnotám vracet.Jenže takový člověk obvykle právě pro tuto svou vlastnost v tomto davu není.Takže onomu pietnímu řečníkovi nezbývá,nežli trpělivě čekat až se nějak postupně promění onen řvoucí dav ve skupinu samostatně myslících jedinců,či je zde ještě i nějaká jiná cesta?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.09.2018 0:15:18 - Mgr. Petr Hannig
 Myslím si, že onen dav je pouhým zlomkem mezi občany ČR. Samozřejěm, že pískání při projevu oficiálních řečníků, kteří jsou vlastně svým způsobem povinni projevy při těchto státních příležitostech přednést jsou vzhledem k takovémuto výročí nevhodné. Oni ti pískači si vlastně ani neuvědomili, že nahráli těm, kteří v diskuzích na FB píší, že "nás vlastně 21. srpen ochránil 21 let před rozkradením státu a odlivu majetku do zahraničí". To určitě ten, na Babiše pískající dav, asi nechtěl. Proto před davovými akcemi je vždy lépe se zamyslet. Výroči mají někdy tu smůlu, že média o nich tak mnoho až přemnoho mluví, v případě ČT až příliš mnoho, že to někdy připomíná, pro nás dříve narozené kulatá výročí VŘSR . Všeho moc škodí, takže i těch 100 let republiky raději mírněji, a méně. Ono jíst každý den to samé, byť dobré jídlo, se přejí. A tak je to i přemrštěným připomínáním různých výročí.