Mgr. Petr Havlík

  • Občané
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.01.2011 17:17:00

Nekonečný seriál pokračuje

Nekonečný seriál pokračuje

Jakoby už bylo všechno napsáno a všechno řečeno, ale přesto to stále není dost. Naši mocní zkoušejí trpělivost lidu z podhradí. K tomuto zjištění stačí pouze zprávy z tisku.

Bývalý pražský náměstek a místopředseda pražské ODS Rudolf Blažek bude mít jako Vondrův náměstek na ministerstvu obrany na starosti vyzbrojování armády. Můžeme mu říkat třeba Barták č. 2.

Americký expert na boj s korupci prof. Klitgaard prohlásil, že máme na to být Norskem, ale kvůli korupci jsme Senegal. Není třeba komentáře.

Ďuričko dostal před volbami miliony, aby mlčel o Paroubkovi. Možná své paměti bude psát jako vězeňskou reportáž á la Julius Fučík. Kmentovi roste konkurent.

Severočeská partička ODS se nám ukazuje v plné kráse. Stačí tak málo – jenom se podívat na obchodní rejstřík a pár větších veřejných zakázek. Co na to pan nový čistý předseda?

Paroubek tvrdí, že Bártova firma ABL možná krátila daně. V hantýrce „dolce vita“ se tomu říká optimalizace. Asi nás čeká dalších x jalových trestních oznámení. Je to teď nová móda.

Na Slovensku budou politici splácet škody, které způsobí. A co na to bratia Češi? Třeba by bylo na důchody.

Většina solárních panelů stojí nezákonně. Opak by byl překvapením.
Ministr Pospíšil (*1975) teď honí bývalé členy KSČ. Je to snazší a zábavnější, než ty současné lotry. Co kdyby mezi nimi byli například absolventi plzeňských práv a nedej Bože i členové jeho vlastní strany?

Další pokus o vydání katarského prince. Exministr Němec je v těžké pohodě. Jak jinak.
Úředníci ministra Jankovského (VV) se budou školit za 154 mil. Kč. Třeba se naučí, jak to příště udělat ještě dražší.

Ve zdravotnictví prý mizí miliardy kvůli předraženým nákupům a drahým lékům. U nás? Je to vůbec možné?

Policejní prezident se hledá, hledá a hledá.

Pokud v bance hořelo, je třeba se ptát, proč ministr nevymáhá prostředky po těch, kdo požár založili. Reaguje redaktor Macháček z Respektu na znovuobjevenou kauzu IPB, kterou řeší duo Kalousek – Šnábl. A teď už se v tom nevyzná ani čert. Hezká kouřová clona.

Lidovecký politik Kasal, dnes poradce náměstka ministra dopravy, má radit společnosti ČD Cargo při její snaze fúzovat s ŽS Cargo Slovakia. Neúspěšný kandidát do Senátu za VV prý zúročí své dobré kontakty. Inu, není dinosaurus jako dinosaurus.

Hezký den při četbě tisku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama