Mgr. Petr Havlík

  • Občané
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.01.2011 20:00:00

Nekonečný seriál pokračuje č. 2

Nekonečný seriál pokračuje č. 2

Šéf krajské organizace TOP 09, dlouholetý lidovec, Jiří Blažek se v listopadu 2010 stal náměstkem ředitele Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových. Dohledovou funkci úřadu vykonává ministerstvo financí, které řídí místopředseda TOP 09 Miros

Ze šesti největších fotovoltaických parků patří tři společnosti ČEZ. Dva největší v Ralsku a Mimoni byly spuštěny 29. prosince. Tomu se říká minutu před dvanáctou.

Legendární nákup letadel CASA má další pokračování. Armáda upravila hangáry tak, že se do nich letadla nevejdou. Miliardová letadla, koupená bez výběrového řízení, tak nadále stojí na dešti a mrazech na odstavných plochách. Chybička se vloudila.

Exministr Drobil se zlobí, že prý pan Michálek ze sebe udělal svatého muže. Zajímalo by mne, jak v celém příběhu hodnotí sebe sama a přítele Knetiga. Perspektivní kádr prohrál a teď naříká, že karty byly špatně namíchány.

Šéf Rady České televize, bývalý sporťák a bývalý mluvčí populární radnice Prahy 5, Jiří Baumruk obhájil svou pozici. Jiří Janeček si může oddechnout. Bude klid na práci.

Blíží se krajská konference ČSSD v Ústeckém kraji. Zdeněk Škromach se nechal slyšet, že boj o sever bývá drsný, prý tam zažil i rvačku. O tempora! O mores!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama