Mgr. Petr Hladík

  • KDU-ČSL
  • ministr živ. prostředí
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2023 14:25:00

Bez práce nejsou koláče. A bez zemědělců nejsou kvalitní české potraviny

Bez práce nejsou koláče. A bez zemědělců nejsou kvalitní české potraviny

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Zemi živitelce.

 Bez práce nejsou koláče. A bez zemědělců nejsou kvalitní české potraviny. Přiznám se, že na největším agrosalonu Země živitelka jsem byl letos poprvé, ale jsem hrozně rád za všechna setkání a diskuze, které jsem zde zažil. Zemědělství a životní prostředí k sobě měly vždycky blízko a ve spolupráci s Marek Výborný se ještě sbližují.

Pole, lesy, louky, vinice či rybníky a jejich plody by tady nebyly bez tvrdé každodenní práce sedláků, zemědělců a dalších hospodářů. Ti pro nás pěstují zdravé potraviny, starají se o přírodu a zemědělskou krajinu a chrání půdu. Jsem moc rád, že společně můžeme pracovat na udržitelném přístupu, který je vlastně takovým odkazem, který nám tady zanechali naši předkové.

Napište mi, kterou českou potravinu máte nejraději?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama