Mgr. Petr Hladík

  • KDU-ČSL
  • ministr živ. prostředí
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.09.2023 14:26:00

Spouštíme příjem žádostí pro oblíbený program Nová zelená úsporám

Spouštíme příjem žádostí pro oblíbený program Nová zelená úsporám

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Nové zelené úsporám.

 Je to tady. Po krátké přestávce znovu spustíme příjem žádostí pro oblíbený program Nová zelená úsporám. Existuje už 14 let a od roku 2021 pomohl už 186 tisícům úspěšných žadatelů. Mám radost, že šetřit na energiích pomůžeme domácnostem i nadále. Teď navíc výrazně rychleji a jednodušeji, díky odbourání části papírování.

Taky jsme se ještě více zaměřili na nízkopříjmové domácnosti, které jsou energetickou chudobou ohrožené nejvíce. ?Nová zelená úsporám je tady pro rodinné domy, bytové domy i obce a nejde na vrub státnímu rozpočtu. Jde z výnosů z emisních povolenek, tedy z peněz těch největších evropských znečišťovatelů životního prostředí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama