Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.09.2021 0:01:00

Hanebná destrukce! Ideologičtí gauneři řídí veřejnoprávní Českou televizi

Hanebná destrukce! Ideologičtí gauneři řídí veřejnoprávní Českou televizi

Nedělní debata lídrů politických stran se sice odehrála v televizi Prima, přesto je paradoxně dalším z kamínků mozaiky důkazů, jací političtí a ideologičtí gauneři řídí veřejnoprávní Českou televizi.

 Předsedkyně pravicové volební formace Trikolora Svobodní Soukromníci Zuzana Majerová Zahradníková, kterou veřejnoprávní televize na svoji obrazovku dlouhodobě nepouští, získala v hlasování diváků televize Prima 8,1 procent a s bramborovou medailí se umístila na čtvrém místě. Až za ní skončili Tomio Okamura (SPD) s 5,9 % či Robert Šlachta (Přísaha) s 4,9 %. Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) obdržel 3,6 % a Vojtěch Filip (KSČM) 1 %. Pro pořádek připomínám, že zástupci všech těch stran, které Majerová nechala za sebou, mají do České televize dveře otevřené.

Hlasování diváků na jedné privátní televizi samozřejmě není průzkum volebních preferencí, ale jistou vypovídací hodnotu nepochybně má. V tomto případě je dalším důkazem, jak Česká televize hanebným způsobem destruuje volnou politickou soutěž. Všechny ostatní politické strany, které mají šanci překročit pětiprocentní uzavírací hranici, totiž do svých předvolebních debat pouští, pouze Trikoloru a spol. ne.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama