Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.02.2023 9:45:00

Je to k smíchu a k pláči zároveň

Je to k smíchu a k pláči zároveň

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ohrožení demokracie

 Nespokojení lidé nemohou ohrozit demokratické základy Česka, jak varuje ministerstvo vnitra, neboť demokratické základy Česka už dávno před nimi ohrozilo a ohrožuje samo ministerstvo vnitra v čele s instalátorem nechutností na budově ministerstva Vítem Rakušanem, a spolu s ním celá Fialova vláda, jež nastavila zpětný chod od demokracie zpátky do totality.

Je to k smíchu a k pláči zároveň, když ministerstvo vnitra ovládají extremisté, kteří šíří konspirační teorie o tom, jak nespokojení občané chtějí změnit směřování vlastní země. Občané jsou nespokojení proto, že se jim nelíbí, jak vláda Petra Fialy spravuje jejich zemi. Mají na to plné právo.

V jednom má ale ministerstvo vnitra pravdu, když ve své zprávě o extremismu píše, že "potenciál pro ohrožení demokratických základů v České republice existuje a může se zvyšovat". Vít Rakušan, ministerstvo vnitra, Petr Fiala a celá jeho vláda zdejší demokracii skutečně ohrožují. Přesvědčují nás o tom den co den. Naposledy idiotskou zprávou ministerstva vnitra o extremismu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama