Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2023 13:57:00

Nová totalita otvírá chřtán

Nová totalita otvírá chřtán

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k účasti děkana Ševčíka na sobotní demonstraci na pražském Václavském náměstí

 Doslova v přímém přenosu můžeme právě v těchto hodinách sledovat dezinformační kampaň a manipulaci toho nejhrubšího zrna ze strany médií hlavního proudu, za kterou by se neblahé paměti nemusela stydět ani komunistická Československá televize či Rudé právo coby tiskový orgán KSČ.

Děkan Národohospodářské fakulty VŠE doc. Ing. Miroslav Ševčík, CSc., se samozřejmě vůbec nedobýval do Národního muzea za účelem stržení ukrajinské vlajky, jak lžou tato média, ale coby víceméně náhodný svědek se na místě zastal občanů mlácených policejním komandem a natáčel situaci na svůj mobilní telefon. Sám byl při tom policejním komandem napaden.

Způsob, jakým o tomto incidentu informují zdejší média hlavního proudu, je skandální, neboť zcela lživý, stejně jako nepřiměřená reakce rektora VŠE Petra Dvořáka. Jak to okomentovat?

Nová totalita otvírá chřtán a má úplně stejné způsoby a metody jako totalita minulá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama