Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2022 7:33:00

Praxe Facebooku ohrožuje naši svobodu i demokracii

Praxe Facebooku ohrožuje naši svobodu i demokracii

Komentář na facebookovém profilu k cenzuře na Facebooku

 Já osobně ani tisíce lidí, kteří tento můj text (ZDE) na Facebooku četli, lajkovali a sdíleli, na něm neshledáváme nic závadného, nic škodlivého, nic, co by bylo v rozporu s pravidly Facebooku, natož v rozporu s českým právním řádem.

Tento text naopak vyjadřuje naše přesvědčení, náš názor, náš postoj, na které máme v České republice, jež má ve své Ústavě vepsánu svobodu projevu i svobodu politického přesvědčení, nezadatelné právo.

Vyzýváme proto osobu, jež se skrývá za zbabělou anonymitou Facebooku a je na české straně zodpovědná za nestoudný verdikt, že byl tento text na Facebooku smazán a jeho autor zablokován, aby se ke svému rozhodnutí nejen veřejně přihlásila, ale aby svůj cenzorský počin také racionálně zdůvodnila.

Tuto praxi Facebooku, jež porušuje právní řád České republiky, považujeme za velmi nebezpečnou, neboť ohrožuje naši svobodu i demokracii.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama