Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2021 6:37:00

Starostové si pirátskými procenty a penězi nafoukli svaly

Starostové si pirátskými procenty a penězi nafoukli svaly

Komentář na facebookovém profilu k povolebním sporům v koalici Starostů a Pirátů

 Nejstrašnější, nejodpornější, nejzoufalejší strana? Starostové! Vychcánkové "kam vítr, tam plášť", cizopasníci, kteří se vždy na někoho nalepí a vysají ho.

Piráty bych nikdy nevolil, svět vidím úplně jinak než oni, ale respektuji, že na věci mají svůj názor. S plastelínovými, beztvarými, sterilními, bezpohlavními, ani ryba ani rak Starosty je to ale jinak.

Starostové si pirátskými procenty a penězi nafoukli svaly, švindlovali s kroužkováním, rozuměj, nedodrželi koaliční dohodu, a teď ještě mají tu drzost, že své pirátské dobrodince a mecenáše ostouzejí.

Rakušan, Farský, Gazdík a další starostenští výtečníci jsou bezectní pokrytci. Piráti by svých plus minus 10 procent měli i bez Starostů, ale Starostové 33 poslanců bez Pirátů ani náhodou.

Staré rčení "čiň čertu dobře, peklem se ti odmění" dochází dalšího naplnění.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama