Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.04.2023 18:05:00

Trikolora může zafungovat jako katalyzátor zlepšování vztahů v opozici

Trikolora může zafungovat jako katalyzátor zlepšování vztahů v opozici

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výsledkům aktuálního průzkumu volebních preferencí

 Nejčerstvější volební průzkum. Komentátoři obvykle sledují jen tu horní část tabulky, ale on je zajímavý i ten spodek. Trikoloru už kdekdo odepisoval, ale ona je nejen stále tady, ale dokonce roste. Pomaličku, ale roste. Nehrajeme si totiž na žádné spasitele, ale děláme poctivou každodenní politiku, jsme ve svých názorech konzistentní a nebojíme se chodit proti proudu.

A ještě jedna malá spekulace. Pokud spolu SPD a Trikolora vytvoří koalici, jako že o tom jednáme, součet současných 10 % (SPD) a 3 % (Trikolora) vůbec nemusí být 13, nýbrž vzhledem k volební matematice a synergickému efektu o dost více. To by nás společně katapultovalo do pozice druhého nejsilnějšího volebního subjektu.

Trikolora rovněž může vzhledem ke svým současným dobrým vztahům jak s SPD, tak s ANO zafungovat jako katalyzátor zlepšování vzájemných vztahů v opozici.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama