Mgr. Petr Štěpánek, CSc.

  • SZ
  • Praha 4
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.03.2016 7:33:00

Praha 4 o přestěhování Kliniky nejednala

Praha 4 o přestěhování Kliniky nejednala

Ke spekulacím některých médií o možném přesunu centra Klinika do objektu v Praze 4 uvádíme vyjádření starosty městské části Praha 4.

"Magistrát s městskou částí Praha 4 ohledně přemístění Kliniky nejednal a dosavadní oficiální pozice městské části trvající již několik let je, že by objekt bývalých jeslí ve Znojemské měl být navrácen původnímu účelu, tj. vzdělávání nebo předškolní výchově," uvedl starosta Petr Štěpánek (Trojkoalice/SZ).

Praha 4 obdržela budovu bývalých jeslí ve Znojemské ulici do výpůjčky od magistrátu náhradou za mateřskou školu Horáčkova. Původně se uvažovalo o tom, že objekt ve Znojemské městská část zrekonstruuje a využije pro školské účely, konkrétně jako mateřskou školu. Od tohoto záměru se nakonec upustilo, protože magistrát školku v Horáčkově ulici městské části vrací a v sousedství objektu ve Znojemské je fungující mateřská škola. O dalším osudu objektu ve Znojemské ulici rozhodne vlastník, tj. Magistrát hl. m. Prahy.

Autonomní sociální centrum Klinika navíc podle našich informací magistrátu oznámilo, že nemá o objekt v Praze 4 zájem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama