Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.09.2021 16:11:13

Konečně je to definitivní. Jana Nagyová Nečasová a její kumpáni jsou vinni

Konečně je to definitivní. Jana Nagyová Nečasová a její kumpáni jsou vinni

Komentář na facebookovém profilu k zamítnutí dovolání Nejvyšším soudem v kauze zneužití Vojenského zpravodajství

Konečně je to definitivní. Jana Nagyová Nečasová a její kumpáni jsou VINNI. Nejvyšší soud zamítl jejich dovolání a tím skončila jejich poslední možnost, jak tento verdikt v kauze úkolování vojenského zpravodajství zvrátit.

Jasně, že bych si přál, aby se ta kauza netáhla šílených OSM let. Oni využili úplně všechny prostředky a způsoby, jaké mohli použít, aby se z toho vyvlíkli. I ty nejlepší advokáty a ty nejsložitější kličky. Nepomohlo jim to.

U případů, kdy jsou korupce a klientelismus napojené na politiku, navíc na tak vysokou politiku, jako je Úřad vlády a premiér, je nesmírně těžké vinu prokázat. Nám se tenkrát povedlo ty důkazy sesbírat a teď po té dlouhé době se povedlo i to, že máme pravomocný rozsudek.

Chtěl bych, aby byly tresty vyšší? Samozřejmě chtěl. Ale mnohem důležitější je pro mě ten samotný verdikt. Jsou VINNÍ a to, co jsme tenkrát udělali, mělo svůj smysl.

Chci to dělat dál. Proto tam jdeme. Proto kandidujeme. Jdeme zaručit spravedlnost, která bude stejná pro všechny.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama