Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2022 9:45:00

ODSka se nikdy nezmění

ODSka se nikdy nezmění

Komentář na facebookovém profilu k zásahu NCOZ v Brně kvůli manipulaci s městskými byty

 Manipulace kolem městských bytů v Brně smrděly už strašně dlouho a teď kvůli nim policie zadržela osm lidí. Mezi nimi kámoše ministra spravedlnosti Blažka.

Byla to taková klasika. Za úplatek se příbuzní a kamarádi politiků předběhli v pořadníků na nájem v městských bytech, kam se nastěhovali. Pak tyhle městské byty poslali politici do privatizace a jaká náhodička, privatizovat je mohli přednostně ti, kteří je měli předtím pronajaté. Byty tedy zprivatizovali a pak následně prodali firmám s absolutně nepřehlednou vlastnickou strukturou. Ideálně to byla nějaká schránka napsaná v Británii. Samozřejmě, to všechno za hubičku.

Jeli v tom brněnští odéesáci. Blažek, Kerndl, Vaňková a Bradáč. A právě u Bradáče dneska zasahovala policie. A aby toho nebylo málo, Don Pablo, tedy Blažek, věděl, proč si šel sednout na židličku na ministerstvo spravedlnosti. Celý případ privatizace bytů totiž dozorují olomoučtí zastupitelé. Blažek má dlouhodobě na olomoucké státní zastupitelstvo spadeno. Nejdřív odtud vyšoupl Ivo Ištvana, aby pak tlačil na jeho nástupce Radima Daňhela. Blažek od něj chtěl, aby na zastupitelství provedl změny. Měl to mít podložené nějakou analýzou, kterou ale nikdy nikdo neviděl a porada, kde se měla prezentovat, ani nebyla.

A aby toho nebylo málo, tak neexistující analýza řešila odbor, který dozoruje vyšetřování téhle jejich kauzy. To mi je zase náhodička.

Na celém tomhle případu se ukazuje několik věcí.

Za prvé, politici jsou prolezlí korupcí a je úplně jedno, jestli je to STAN, ANO nebo ODS.

Za druhé, spravedlnost v téhle zemi neexistuje pro všechny stejně a dokud nebude, tak se nemáme o čem bavit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama