Mgr. Simeon Popov

zastupitel MČ Praha 3
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2016 17:00:21

Babišovy výmluvy

Babišovy výmluvy

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1727482-babis-kritizuje-lidovce-za-ze-chteji-podporit-schuzi-k-capimu-hnizdu

„Mně se nelíbí, že KDU-ČSL souhlasí se schůzí, nemá to nic společného s mým působením v politice, nemá to nic společného s koaliční vládou, je to vyloženě megakampaň,“ uvedl Babiš. Pane Babiši, právě to s Vámi má společného hodně, jde o Vaši důvěryhodnost, pokud tento projekt uspokojivě nevysvětlíte, jak Parlamentu ČR, kterému se v první řadě zodpovídáte a občanům ČR, pak ve Vládě ČR doopravdy nemáte co dělat!

Partneři hnutí ANO si podle něj neuvědomují, že jejich případná podpora schůze poškozuje vládu v očích občanů, protože je vnímána jako konflikt v rámci koalice. Ten kdo poškozuje Vládu ČR a tím i pověst poslanců, politiků jste Vy pane Babiši, a to zvoleným způsobem komunikace ve věci Čapí hnízdo (mlžení, lhaní, mlčení)!

I kvůli tomu, že případ je vyšetřován policií a evropskými orgány, sněmovna by se podle Babiše měla soustředit na důležitější věci. „Sněmovna má obrovské problémy v přijímání zákonů, je tam spousta důležitých zákonů pro lidi a teďka se budeme bavit o Čapím hnízdu. Myslím, že je to směšné a že lidi chápou, že je to jen cíl mě poškodit,“ řekl. Lidé, pane Babiši, chtějí konečně v Parlamentu a Senátu ČR slušné, poctivé, pracovité a pravdomluvné poslance, starající se skutečně o věci veřejné! Tak jak jste i Vy sám ve volební kampani sliboval. To, že práci nestíháte, jelikož se s největší pravděpodobností staráte spíše o holding AGROFERT, a.s. než o Českou republiku, je Vaše odpovědnost a evidentně i určitá neschopnost plnit sliby!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama