Mgr. Stanislav Berkovec

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2016 14:33:30 - Riskuj

Proruskýá trotl

"Když se podíváte, které země a vojenská seskupení v posledních letech expandují, když se podíváte na to, kolik a kdo má vojenských základen a kolik kdo vyrábí a prodává zbraní – tak potom už jen stačí si udělat vlastní názor. Politické a propagandistické mediální hry ať běží dál, stejně se nikdy nedozvíme pravdu. Já jsem byl několikrát jako válečný zpravodaj na frontách uměle a záměrně vyvolané balkánské války. . Všechny ty cesty jsem podnikal pod heslem „Válka je vůl!“. Vždycky to v konečné fázi odnesou civilisté, ať už je to krvavá oběť nebo „krvavá daň“ ze státních pokladen."
Dobrý den,tolik citace,ani to ,že jste se narodil asi v r.1965,vás neopravŇuje k takovéto stupidní odpovědi na provýchodní politiku prezidenta.Většina kritiků Zemana nemá vůbec nic proti obchodování s Čínou,spíše naopak,ale proti Zemanem předvedenému vlezzádelismu do análu čínského prezidenta.Doporučuji předložit LO případně průkaz KGB! Za takový článek by se nemusel stydět ani sám Putin,fuj tajbl. Olda

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.