Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.11.2014 8:23:00

Čeká nás výpadek registru vozidel?

Čeká nás výpadek registru vozidel?

Ministr dopravy si zabalil kufry a nevesele odchází. Chvilku bude bezvládí a pak se následník bude rozkoukávat. A je tu konec roku a nový systém registrace vozidel a předvídaný nápor na úřady.

Vyhláška ještě nevyšla, úředníci v mnoha věcech tápou. I to je obraz rezortu řízený hnutím ANO.

Ministra Prachaře jsem interpeloval před týdnem. Už neodpoví, myšlenkami je v soukromém sektoru, kde, navázán na Agrofert, vybudoval prosperující dopravní firmu, kterou prodal a vstoupil do politiky. Ale termín začátku roku se nezadržitelně blíží a otázky, které jsem v interpelaci položil jsou stále aktuální.

Stále nevíme, zda po Novém roce budeme přihlašovat při převodu auta na úřadu prodávajícího nebo kupujícího, zda registr je připraven technicky a to nejen zda máme kapacitu úložiště, která budou potřebná násobně větší, ale i zda dostačuje konektivita. Na úřadech nejsou skenery, absentují pokyny centrálního úřadu, vyhláška byla sepsána pozdě a ještě není vydána. Pár dní před spuštěním neuvěřitelný marasmus.

Tak nevím, zda Prachař řídil stát jako firmu. Ve svém podnikání byl úspěšný, jako ministr selhal. V podnikání mu pomoc Agrofertu prospěla, ve státní správě ho zahubila. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama