Mgr. Václav Klaus

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.01.2021 14:19:00

Jsme proti jakémukoli násilí

Jsme proti jakémukoli násilí

Komentář na facebookovém profilu ke vpádu Trumpových příznivců do budovy Kapitolu


Likvidace tradiční formy voleb v USA. Nekonečné sčítání hlasů. Zvrat ve výsledcích po třech dnech sčítání. Blokování projevů prezidenta. Africký styl demokracie.

Není divu, že polovina Američanů je naprosto frustrována (měla by být i ta druhá polovina, jejichž kandidát „vyhrál“) a někteří protestují.

Násilí není pochopitelně žádné řešení, ale nelze si nevšimnout bagatelizování nejméně 19 obětí nepokojů „Black Lives Matter“ a škody za 2 miliardy dolarů a politickou podporu těchto protestů. Nelze si nevšimnout dlouhodobého násilí a zastrašování konzervativních občanů na amerických univerzitách. Nelze si nevšimnout naprosté politizace amerických médií.

Jsme proti jakémukoli násilí, nejenom proti některému.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama