Mgr. Zdeněk Kettner

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.03.2022 15:01:39 - koalice

NATO a EU

Dobrý den, stále si myslíte, že nám členství v těchto institucích nic pozitivního nepřináší, a že bysme z nich měli vystoupit? Hlavně EU mě v poslední době štvala, ale není pro nás členství v těchto institucích zárukou, že nedopadneme jako Ukrajina, která zůstává ve válce osamocena?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.03.2022 11:57:50 - Mgr. Zdeněk Kettner
 Dobrý den, ohledně členství NATO. Naše republika musí mít silnou armádu, zaměřenou na obranu našeho území. Jsme ovšem příliš malí, abychom se obešli bez pomoci zvenčí. NATO se bohužel ukázalo několikrát ne jako obranná, ale útočná aliance. Chtělo by to zapracovat na užší spolupráci ve formátu V4, což se teď bohužel po výrocích paní ministryně Černochové a polské strany, začíná hatit. Členství v EU jako ekonomické organizace bylo přínosné, bohužel se z ní stává "federativní pseudostát" s totalitními praktikami a pokud se nevrátí ke svým kořenům, nevidím jiné východisko než vyvolat referendum o setrvání, či opuštění EU.