Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch, MHA

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.04.2018 20:35:00

Od nového ředitele očekávám maximální součinnost s ministerstvem

Od nového ředitele očekávám maximální součinnost s ministerstvem

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch dnes s účinností od 1. května 2018 jmenoval Františka Nováka novým ředitelem Nemocnice Na Bulovce

Rozhodl tak na základě doporučení odborné výběrové komise v rámci otevřeného výběrového řízení. František Novák doposud působil v nemocnici ve funkci provozně-technického náměstka a po odvolání ředitelky Andrey Vrbovské byl pověřen řízením nemocnice.

„Od nového ředitele očekávám maximální součinnost s ministerstvem na veřejnosprávní kontrole, která v nemocnici od konce března probíhá, a také provedení auditu současných dodavatelských smluv. V krátkodobém horizontu by pak měl nastavit transparentní systém řízení nemocnice a zadávání veřejných zakázek a také připravit návrh na stabilizaci hospodaření a další rozvoj nemocnice. Budu vyžadovat průběžné informace o stavu těchto úkolů a o aktuální situaci v nemocnici,“ uvedl ministr zdravotnictví Adam Vojtěch.

Ing. František Novák vystudoval Vysoké učení technické v Brně, následně několik let pracoval jako projektový manažer. V Nemocnici Na Bulovce působí od roku 2012.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama