Mgr. et Mgr. Adam Vojtěch, MHA

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.03.2020 21:19:00

Teď čekáme na potvrzení výsledků berlínskou laboratoří

Teď čekáme na potvrzení výsledků berlínskou laboratoří

Komentář na facebookovém profilu k nástupu koronaviru v České republice

Bohužel musím potvrdit první 3 případy nákazy koronavirem v ČR. Situace v Evropě to již určitou dobu naznačovala, byli jsme na tento moment připraveni. Dva pacienti jsou v karanténě v Nemocnici Na Bulovce, třetí pacient je v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem. U všech je průběh onemocnění mírný.

Všechny procesy zafungovaly. Teď čekáme na potvrzení výsledků berlínskou laboratoří. Výsledky budeme mít nejpozději zítra večer. Hygienici v Praze a Ústí věnují případům mimořádnou pozornost a dělají vše pro to, aby dohledali všechny osoby, se kterými přišli nakažení do kontaktu.

Chtěl bych všechny ujistit, že děláme veškerá opatření, aby bylo zabráněno šíření. Hygienici pracují v maximálním pohotovostním režimu. Prosím všechny občany, aby zvážili cestování do oblastí zasažených koronavirem a pokud to není nezbytně nutné, aby do těchto regionů nejezdili.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama