Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.08.2017 19:46:00

Město by mělo mít jednu aplikaci pro občany

Město by mělo mít jednu aplikaci pro občany

Vyjádření k nové aplikaci Moje Praha

 Piráti sledují dlouhodobě aplikace pro mobilní telefony, které mají často velmi pochybnou návratnost (u současné aplikace zaplatilo město v přepočtu více než 30 Kč za 1 stažení). Dosavadní aplikace nebyla nic moc, v podstatě pouze agregace tiskových zpráv a je smutné, že si primátorka nastavuje takto nízkou laťku. Vedle toho vyvíjejí svoje aplikace Dopravní podnik, Magistrát vyvíjí aplikaci pro navigaci v budově Škodova palác a Dolínek má vlastní aplikaci s jeho obličejem a podpisem na hlášení problémů.

Podle Pirátů by město mělo mít jednu aplikaci pro občany a primárně by mělo zveřejňovat ověřená data pro apky soukromého sektoru, na které jsou lidé zvyklí (např. Pubtran, Wikipedia, mapy apod.)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama