Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.11.2018 8:35:00

Premiér Babiš se musí okamžitě vyjádřit

Premiér Babiš se musí okamžitě vyjádřit

Komentář na facebookovém profilu k reportáži televize Seznam.cz o únosu Andreje Babiše mladšího

 Syn premiéra, Andrej Babiš junior, byl podle televize Seznam UNESEN NA KRYM. Tohle už není dotační podvod, ale to je na úrovni ruské mafie. Unesl ho údajně pan Protopopov. Na Krymu mu píchali injekce. Musel zmizet, aby táta neměl problémy s kauzou Čapí hnízdo.

Prý měl na vybranou, jestli půjde raději do ústavu nebo si udělá "prázdniny". Babiš junior dokonce napsal z exilu e-mail na Policii, kde žádal o pomoc, protože byl unesen. Policie kontaktovala Babišovy právníky (?!) a jakmile jí dodali fotku mladého pana Babiše z Bratislavy s aktuálním časopisem, prověřování únosu odložila! Jak profesionální...

Odborné nezávislé stanovisko o nesvéprávnosti Babiše juniora, který je stíhán v kauze Čapí hnízdo, psala paní Protopopová, psychiatrička. Která teď dělá za ANO zastupitelku na Praze 8. Babiš junior podle svých slov v kauze Čapí hnízdo podepsal papíry, o kterých nevěděl, co znamenají.

Premiér Babiš se musí okamžitě vyjádřit k obvinění z ÚNOSU. Je nutné, aby Policie Andreje Babiše juniora vyslechla v kauze Čapí hnízdo, prošetřila jeho únos na Krym a ve spolupráci se švýcarskými orgány mu zajistila bezpečnost. Tento skandál považuju za projev východního směřování České republiky. Hned dnes na poslaneckém klubu budeme konzultovat další kroky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama