Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2018 15:22:04 - Milan L.

Pane poslanče volili jsme vás, ANO. A ANO, již nebudeme. Co vy na to?

Pane Míchálku, včera jsme s kamarády vyslechli i vás v PS při hlasování nedůvěře vládě,( jen na okraj, po té jsem se rozhodli býti již bývalými voliči Pirátů). Nemyslíte si, že jste se rétorikou, ale i obsahově nedostal/li Piráti na roveň a styl pana Kalouska a TOP09? Nemyslíte si, že z vás a vaší strany, poslaneckého klubu nestávají arogantní politici? Proč již např. vy neodpovídáte zde na diskusi dotazujícím se voličům? Pohrdáte ji mi? /pozn. vsadím svůj voličský hlas, že můj dotaz srabácky smáznete/.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.06.2019 13:23:57 - Mgr. et Mgr. Jakub Michálek
 

Vážený pane Milane,

děkujeme za Váš názor. Pirátští poslanci říkají pravdu a pokud vám pravda nevoní, tak mě to mrzí. Na dotazy voličů se snažím odpovídat, jak mi to mé časové možnosti dovolí. Mojí hlavní prací je prosazovat program, se kterým mě voliči zvolili, tomu věnuju maximum času a nasazení, a nikoliv odpovídat na dotazy na Parlamentních listech.