Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.10.2018 15:35:06 - Sůva

Proč jste tak rychle změnil názor?

Dobrý den, když to vypadalo, že v Praze vyhrajete v televizi jste vy sám říkal, že by měl mít vítěz voleb právo na primátora a sestavení koalice. Najednou to ale neplatí a vy navrhujete svého kandidáta? Nic proti, ale neprotiřečíte si podle toho, jak se vám to hodí? Vy jste ODS ani nedali šanci koalici sestavit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.11.2018 11:43:09 - Mgr. et Mgr. Jakub Michálek
 

Dobrý den,

o tom, kdo bude tvořit koalici rozhodují politické strany na základě svých předvolebních slibů ve vyjednávání. Pro nás ODS kompromitovaná Bémem, Janouškem a Udženijou nebyla důvěryhodný partner a potom, co navíc proti nám udělala nepříliš povedenou kampaň, tak jsme koalici s ní ani nezvažovali. Podstatné je, co zvolí voliči a stávající koalice se opírá o podporu většiny Pražanů. Náš postup jsme transparentně vyložili a koalici jsme rychle a bez problémů sestavili. Primátor Zdeněk Hřib je nejlepší volbou a má mou plnou podporu. Navíc na rozdíl od ostatních stran jednáme s ostatními stranami jako rovný s rovným a nehodláme zamítat jejich dobré nápady pouze abychom ukázali sílu, protože Praha teď potřebuje konstruktivní vedení.