Mgr. et Mgr. Pavel Kadlec

  • SZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.04.2016 14:56:38

Připojte se v Havířově k úklidu Lučiny v sobotu 16. dubna

Připojte se v Havířově k úklidu Lučiny v sobotu 16. dubna

K největší dobrovolnické akci, jejímž cílem je uklidit své okolí, se opět letos připojují zelení a zelené v Havířově. Úklid proběhne v sobotu 16. dubna a může se jej zúčastnit každý.

Zajištěny budou jak pytle, tak i rukavice pro každého, kdo pomůže uklidit své okolí.



Úklid proběhne tradičně kolem řeky Lučiny. Akce s názvem Čistá Lučina 2016 tak bude navazovat na sběr odpadků v této lokalitě z předchozích let. Například v loni se zde sesbíralo 14 velkých plných pytlů odpadků, hlavně PET lahví, ale třeba také několik párů bot či pneumatiky.

Účast přislíbili také havířovští Piráti. Akce je samozřejmě určena všem dobrovolníkům.

Začátek bude v sobotu 16. dubna od 9 hodin před restaurací U Balona (ul. Selská 43), úklid bude dále probíhat podél řeky Lučiny směrem k havířovskému Altánku a pokud to počasí dovolí, slibují organizátoři i malou after party. Připojit se můžete na  Facebooku a webu Uklidmecesko.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama