Michal Babák

  • Republika
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2012 16:05:01

Doplnění informací k hospodaření strany Věci veřejné

Doplnění informací k hospodaření strany Věci veřejné

...

 DENNON CONSULTING s.r.o. byla společnost pana Radka Nováčka, jež byla 21. 12. 2011 prodána panu Kvajkovi z Izraele, což je až po poskytnutí darů Věcem veřejným.

 KASTELIS, a.s. není firma s anonymními akciemi a vlastní ji společnost Tribunus plebis a.s., kterou spravuje a vlastní přes Panamskou společnost JUDr. Daniel Musil z Brna.

 Malepar a.s. rovněž není společnost s anonymními akciemi a je to společnost s konečným vlastníkem Vanero a.s., kterou vlastní též JUDr. Daniel Musil.

 Za všemi společnostmi, od kterých Věci veřejné mají poskytnuté sponzorské dary, jsou jasné a dohledatelné fyzické osoby.

 Věci veřejné jednaly a jednají s fyzickými osobami a nedokážou ovlivnit to, že v rámci obchodní strategie jsou prodány zahraničním společnostem nebo jimi vlastněny. Vše je v souladu se současnými platnými českými zákony a předpisy.

 Michal Babák, Věci veřejné
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama