Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2018 0:48:18

Evropou obchází strašidlo strachu. Strašidlo cenzury

Evropou obchází strašidlo strachu. Strašidlo cenzury

Ještě můžeme, i když s opatrností, říkat, co si myslíme. Ne zcela to můžeme psát. Media tlačí jen ty "správné" názory, co jsou po proudu. Tlačí jen ty "správné" kandidáty do voleb, co jsou po proudu a tlačí je kmotři.

 Tohle je pomalý puč, jako v ten únoru 1948.

Pomalu, salámovou metodou, tak, jak se ukrajují tenká kolečka salámu jsou oklešťovány naše svobody, dané Ústavou. Mezi jinými svoboda slova. Kdo má jiný, než ten „správný“ názor, je zablokován dočasně, nebo zcela. Ano, facebook je soukromé medium, které má svá pravidla. To je v pořádku, i když se nám to nelíbí. Co v pořádku není je to, jak jsou medii manipulovány, zkreslovány a zamlčovány informace. Jak je tato společnost mrzačena mediální masírkou. Bohužel, už se zaměřili i na naše děti. V mediích, ve školách, ve veřejnoprávní televizi.

Co je ale nejhorší, že zase udáváme jako za císaře pána, nebo jako za protektorátu. My jsme tu svobodu jako úlitbu v roce 1989 dostali a dnes ji potíráme? Kde to jsme? Veřejnoprávní televize namísto vyváženého nestranného zpravodajství produkuje tendenční komentáře a televizní rada i Sněmovna k tomu mlčí. Volby zdánlivě rozhoduje volič, ale je zásadně ovlivněn medii, mediální masírkou. Medii, která někomu patří a jsou tedy ovládaná kapitálem, zájmovými skupinami. Ty rozhodují. Nenechme se vyhnat do hospod, tam nic nezměníme.

https://www.youtube.com/watch?v=0ni4JjhHi0Y&t=7s


Nenechme se umlčet, není mnoho času, brzy nás mohou úplně vypnout


Michal Malý
Člen ReV Strany svobodných občanů, člen  Liberálně-konzervativního křídla Svobodní Plus


protože usiluji o zachování suverenity a nezávislosti ČR, usiluji o skutečnou svobodu našich občanů: kandiduji do Senátu ve volebním obvodě 23 -  Praha 8 pod číslem 9


O nás musíme rozhodovat sami! Jde o naši zemi a budoucnost našich dětí. Prosím, podpořte Deklaraci nezávislosti České republiky


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama