Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.01.2023 22:50:04

Moskva má svazky na všechny včetně Jaroslava Bašty stejně, jako je mají USA

Moskva má svazky na všechny včetně Jaroslava Bašty stejně, jako je mají USA

Jaroslav Bašta mě prohlášením, že na Babiše a Pavla má Moskva svazky, jako politik zklamal. Byl to nediplomatický výrok, který bych od něj nečekal už jen proto, že Moskva má svazek na každého, tedy i na Jaroslava Baštu. Ostatně, mají je i USA.

Nejen proto, že byl velvyslancem v Rusku a Ukrajině.  Omlouvám se, ale pravděpodobně tak nebudu volit z mého pohledu jinak slušného, ale fakticky nezvolitelného Jaroslava Baštu s potenciálem 3%. Jsem pragmatik.

Nebudu dávat šanci tomu, aby ve druhém kole skončili Pavel s Nerudovou, protože pak bych musel volit neschopnou a podle mého prodejnou a hloupou, proti všehoschopnému komunistickému generálovi, co chce házet atomovky. Jednou komunista, stále komunista. Jednou neschopná, stále neschopná. Jakkoli respektuji a vnímám Baštovu  slušnost oproti ostatním kandidátům, říkám na rovinu, že Jaroslava Baštu volit nebudu z jediného důvodu - nechci dát hlas kandidátovi Pětikoalice do druhého kola.

O našem národu vypovídá, že se v něm nenašel český Orbán, nebo Trump. Že nemáme osobnost, která by byla schopna postavit se za vlast. Bohužel se v naší zemi nic nezměnilo a tak, jako jsem volil o něco menší zlo Zemana proti Drahošovi, budu volit o něco menší zlo Babiše. Přece jen, on má na triku "jen" 50 mega dotací co vrátil, ale Nerudová podle medií 200 mil EURo za prodané tituly. A to je přece jen rozdíl.

Navíc, Nerudová vánoční cukroví spálila ale Babiš upekl vcelku hezkou bábovku. Ale to není měřítko. Přeložte si to však každý, jak chcete. Pokud Babišovi vyčítáme Covid, Čapí hnízdo a jiné, přečtěme si, co propaguje Nerudová s Pavlem. Co mají za sebou. Na rovinu, nikdy bych nevěřil že Babiše pravděpodobně budu volit, ale pokud ano, volit ho budu jen z pudu sebezáchovy, pokud se kurzy nezmění, přestože vím, že od něj až tolik dobrého nelze čekat. Od Nerudové a Pavla ale můžeme čekat jen to špatné

Prosím, nedopusťte, aby do druhého kola prošli kandidáti Pětikoalice – Nerudová a Pavel. To není nic proti Jaroslavu Baštovi, kterého si jako člověka vážím.

Přeji všem v Novém roce zdraví, odvahu a sílu.

Michal Malý

Napsáno pro Parlamentní listy

Zdroj obrázku: Wikipedie


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama