Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2019 4:03:03

Odejděte z EU a uděláme vám ze života utrpení!…

Odejděte z EU a uděláme vám ze života utrpení!…

tak před časem vyhrožoval pan Juncker Britům. Brusel vyhrožoval ČR, Polákům, Maďarům… šíření strachu z paluby potápějící se EU. Nenechme se zastrašit a konejme.

Jak? Přijděte k volbám. Když se podívám na sociální sítě a jednotlivé skupiny na facebooku, je to několik set tisíc lidí. Pokud je někde protievropský protest, demonstrace, přijdou desítky, maximálně stovky lidí. Ostatní se bojí, jsou apatičtí, nebo je jim to jedno a myslí si, že nic nezmění. Je třeba se probudit z té skepse a obětovat tu půlhodinu u voleb pro tuto zemi, nás, naše děti a vnoučata. Nebudu vypisovat co se děje v Německu, Francii, Španělsku, Itálii a dalších zemí EU, do kterých se valí ilegální migranti, protože to ví většina z nás. O nás ale nebude rozhodovat Juncker! O nás budme rozhodovat my sami!

Přestáváme být národním státem a stáváme se poddaným Bruselu. Je ohrožena suverenita a samostatnost naší země. Kterýkoli občan EU má u nás u voleb větší práva, než český občan. Pokud sečteme všechny náklady, spojené s dotacemi, ročně na dotace doplácíme až 200 miliard. Jsme povinni přijmout euro, není pravda, že můžeme odmítnout, k přijetí jsme se zavázali. Pokud euro nepřijmeme, rozhodnou o jeho přijetí ostatní a euro nahradí českou korunu. Tím přijdeme o cca 3 500 miliard (!) devizových rezerv. Přijetím se staneme členem Evropského stabilizačního mechanismu se závazkem cca 350 miliard, budeme splácet dluhy ekonomicky slabých členských zemí.

V roce 2020 končí dotace, tedy jejich čerpání do roku 2023. Pak budeme do EU pouze platit. Ano my, z našich daní. Nepochybujte, že vláda přiškrtí kohouty a ty peníze z nás dostane. Česká republika přijala již 4 500 direktiv a vyhlášek Bruselu. To nejsou naše národní zákony či vyhlášky, to jsou direktiva vyrobená v Bruselu. Plánuje se budování armády EU. Opět, pod velením Bruselu. Proti čemu a proti komu? Proti Evropanům? Bude pak proti nám zasahovat stejně, jako policie ve Francii, či Katalánsku? Budou mlátit naše prarodiče, naše ženy a děti obušky a střílet do nich gumovými projektily? Budou u nás za čas ničeny kostely, či budou dokonce hořet? Vánoce budeme slavit tajně doma, abychom nikoho nepohoršili?

Straší nás brexitem, tím, že Británie zkrachuje. Není to pravda, nestane se nic. Británie po odchodu z EU uzavře potřebné dohody, protože EU Británii potřebuje. Potřebuje do ní vyvážet a dovážet z ní, země EU potřebují s Británií obchodovat. V mysli jsem pro odchod ČR z EU, ale vím, že je to do pěti let nereálné a bylo by to uspěchané. Je třeba rozšířit země V4 na V5, nebo dokonce V6 o Rakousko a Itálii a společně nekompromisně tlačit na návrat EU před Lisabonskou smlouvu. Osobně příliš v něco takového, tedy v reformu EU nevěřím, kapři si rybník nevypustí. Pokud ale návrat před „Lisabon“ nepůjde, pak je třeba v rámci V4 – V6 odejít. Čtyři až šest zemí, které budou spolupracovat nelze zastrašit, nelze je zahnat do kouta a Brusel, který je podle mého stejně před rozpadem stávajícího stavu ustoupí.

před měsícem, dnes jsme na tom líp a s vámi ještě o něco víc :-)

Prosím všechny, pojďte k volbám a volte proti Bruselu. Svobodní jsou první euroskeptická strana a nejsilnější skutečně euroskeptická strana. Podle volebních preferencích jsme na cca 9%, což je cca 4% hlasů. Když přijdete k volbám a budete volit koalici Svobodní + Liberland + Radostné Česko, váš hlas nepropadne. Žádám vás o váš hlas pro tuto koalici a o „preferenční kroužek“ u mého jména – kandidát č. 23 Michal Malý. Nenechte se zastrašit ani otrávit, vezměte osud do svých rukou a pojďte k volbám, moc vás všechny prosím.

O naší zemi si budeme rozhodovat my sami a ne Brusel!

Hezký den všem a šťastnou ruku u voleb

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

Michal Malý

Člen Republikového výboru Svobodní

https://www.michalmaly.cz/

http://www.necenzurujeme.cz/michal-maly.html

https://zivotopis.osobnosti.cz/michal-maly.php

https://www.youtube.com/watch?v=W4y-Vlzj174&t=7s – co platilo pro senátní volby, platí i pro ty do EU

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama