Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.11.2020 5:04:18

Spravedlnost neexistuje, proto vymysleli Boha....

Spravedlnost neexistuje, proto vymysleli Boha....

(Nejen) Amerika vraždí nepohodlné. Dříve odstřelovačem, dnes medii. Nejen Amerika. Země je kulatá, a tak se k nám socialismus ruku v ruce s fašismem vracejí ze západu. Trump je likvidován zdokonaleným sarajevským atentátem na Klause.

 Asi si to tenkrát u nás kluci odzkoušeli. Pokud by nakonec Trump vyhrál, zabijí ho a bude válka. Pokud tam bude Biden, který to předá té marxistce, také bude válka. Ona už je.

Pokud si někdo myslí, že "oni" nechají zvolit za nejmocnějšího muže světa člověka, který by se jim vzepřel, je snílek. To "oni" vládnou, ne americký prezident. Oni ovládají svět. Ti nejbohatší na světě, banky, zbrojařské koncerny, energetická lobby. Chaoz jim vyhovuje, protože na něm bohatnou. Pro ně už to není honba za bohatstvím, ale hobby, sport, aby byli ti nej. Za každou cenu.

Blíží se doba, kdy zase začneme od prvoků. Blíží se další Atlantida, aby bylo jak začít znovu, od nuly. Jenže se vše bude opakovat, nebude jak se poučit z chyb minulosti, protože o nich nikdo nebude vědět, spíše se budou zdokonalovat. To, že je dnes mezi lidmi tolik zloby, to, že jsou posedlí sociálními sítěmi, to "jim" vyhovuje, protože o to snadněji lidstvo ovládají.

V době kamenné se lidé vraždili kvůli kusu žvance. Ta doba se, bohužel, vrátí. Vše se děje v kruhu. Člověk je nejnebezpečnější a nejbezohlednější predátor ve vesmíru. Vetřelec I. To, co vidíme je Matrix. 99% z nás se rodí nahých a chudých a stejně tak odcházíme. Proš asi? Proč žijeme jen pro ten kus žvance? Ten "nahoře" se musí královsky bavit... :-(

Jednou se staneme předmětem bádání archeologů, kteří nebudou chápat i proto, že již netvoříme hieroglyfy. Všichni jsme nástroj. Nejzrůdnější na tom všem je, že ani "oni" nechápou, že jsou také jen nástroj..... proto jejich předci vymysleli Boha. Ten děj nemůžeme zastavit. Jediné, co můžeme je postavit se jim, zpomalit ten vývoj kvůli našim dětem a vnukům se snem, že oni to změní.

Pokusme se zachránit alespoň Evropu s nadějí, že zachráníme nás a naše potomky.

Michal Malý

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama