Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.09.2021 22:36:26

Trikolóra vadí nezvoleným, zhrzeným i ČT. Další flákanec Volného?

Trikolóra vadí nezvoleným, zhrzeným i ČT. Další flákanec Volného?

Letos v létě založený spolek „Trikolóra spojená pravice“ je troll, mající zřejmě za úkol škodit. Naše hnutí začalo být některým lidem a subjektům trnem v oku, protože přes mediální snahu je vidět, slyšet a stoupá vzhůru.

Po odchodu Václava Klause mladšího následovalo zklamání a propad preferencí. Ve frontách před výtahem do Sněmovny zavládla nejistota, někde možná i zděšení. Mnozí lidé, kteří do té doby nedělali nic pochopili, že ten výtah do Sněmovny u nich nezastaví. To tak bývá, když proto celou dobu lidé nic nedělají a myslí si, že stačí, když někoho znají. Navíc ztratili "ochranu" V.K.ml. A tak jedni začali kritizovat novou předsedkyni, jiní odešli a začali škodit a činí tak dodnes. Já jsem zůstal, stal se členem a kandiduji v Praze, protože jsem věřil a věřím ve věc, věřil jsem v pozitivní změny uvnitř a celé dva roky o ně usiluji. A změny k lepšímu se začaly realizovat.

Zuzana Majerová zvládla převzetí hnutí a jeho další chod a rozvoj skvěle. Postupem času se zlepšila komunikace uvnitř hnutí oběma směry, potřebné věci se začaly realizovat. Oblasti byly převoleny. Hnutí po propadu z pěti procent na dvě po Klausově odchodu a osobních útocích některých exčlenů zase začalo nabírat dech. Členská základna sice prořídla, ale zůstali skalní a mnoho z nich poctivě pracuje na našem růstu. Věci napomohlo i spojení se Svobodnými a Soukromníky a je škoda, že těch subjektů nebylo víc. Chtěli jsme co nejvíce spojit pravici.

Ozdravný proces není nikdy jednoduchý a nedojde k němu ze dne na den. Většina potřebných změn a zlepšení se ale Zuzaně Majerové a jejímu kolektivu zdařila i díky pomoci a práci mnoha dalších aktivních členů. Zvedáme hlavu, jsme slyšet a vidět, veřejnost nás vnímá, preference stoupají – podle některých průzkumů jsou již 4,7%. Podotýkám, že podle průzkumů oficiálních agentur, které nikdy příliš politickým subjektům typu Trikolóry nestranily.

Čekal jsem, co ještě vedle ignorace až diskriminace ze strany medií v čele v ČT přijde. A také že přišlo. Dnes se objevila na sítích fotografie bilbordu Volného bloku s fotografiemi poslanců Volného a Bojka s textem: „Trikolóra spojená pravice doporučuje Volný blok. Paní Volfová se na sítích vyjádřila, že je mile překvapena a že ji to potěšilo a že o bilbordu nic neví, o čemž silně pochybuji. Tyhle akce se nedělají bez předchozí dohody. Příznivci Trikolóry, respektive TSS a naši voliči byli z bilbordu spíše zmateni, protože logicky vnímali sdělení jako naši podporu Volnému bloku a odmítali něčemu takovému uvěřit.

Subjekt „trikolóra spojená pravice“ byl založen 30.6.2021, pod zakládací listinou jsou uvedena tato jména:

zmocněnec: Mgr. Libor Kůs

členové přípravného výnoru: Bc. Ina Šobr, Dis; Ing. Daniel Januj; Bc. Kristýna Januj. Mgr. et Mgr. Tomáš Jirovec pověřen řízením odboru voleb v z. Mgr. Zuzana Šrámková

Subjekt „trikolóra spojená pravice“ byl založen 30.6.2021, podpis pod stanovami má nečitelné příjmení, křestní jméno Libor. Je zvláštní, že ministerstvo vnitra zaregistruje politický subjekt se zaměnitelným názvem a že je ignorována ochranná známka. Inu, v naší kotlině aplikace práva patří spíše na stránky Dikobrazu. Proč to píšu? Hlavně proto, aby všichni věděli, že „Trikolóra spojená pravice“, se zaregistrovanou zkratkou „Triko“ nemá nic společného s hnutím Trikolóra, založeným Václavem Klausem mladším a Zuzanou Majerovou Zahradníkovou ani s následným subjektem Trikolóra Svobodní Soukromníci.

Hlavní důvod založení trucspolku zakladatelé na facebooku sami přiznávají – cituji: „nevyšel záměr dostat se do jejího čela, proto byla s podnikateli a věrnými založena a zaregistrována tato pod stejnou značkou“. Takže tito lidé, protože se se nedostali do vedení Trikolóry, vyjádřili podporu Volnému bloku, nikoli my, TSS. Ta jejich „podpora“ nemá jiný cíl, než nás poškodit a odradit od nás voliče. My ale jedeme dál, se zdviženou hlavou a stoupáme nahoru – 4,7%. Nedáme se zastavit, zastrašit a nevzdáme to přes bojkot medií, v čele s ČT, nenecháme se odradit trolly.

Máme skvělý program, pracovité členy a kandidáty, víme, co lidé chtějí a budeme to prosazovat. Máme skvělou předsedkyni a lidi, kteří jí pomáhají. Nenechte se odradit truc akcemi našich protivníků, ani strašením z propadlého hlasu. Žádám vás o důvěru a váš hlas v těchto volbách.

Společně to dáme, 8. října volte 8 a pokud volíte v Praze a máte ke mně důvěru, budu si vážit vašeho případného preferenčního hlasu. Zde je můj životopis.

Michal Malý

Místopředseda MO Praha 9
Kandidát do Sněmovny v Praze

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama