Michal Šmarda

  • SOCDEM
  • Nové Město na Moravě
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.01.2016 21:39:00

Michal Šmarda (ČSSD), starosta Nového Města na Moravě

Michal Šmarda (ČSSD), starosta Nového Města na Moravě

V roce 2015 se v Novém Městě na Moravě podařilo dokončit historicky největší a dlouhá léta očekávanou investici – Městské lázně.

 Novém Městě na Moravě podařilo dokončit historicky největší a dlouhá léta očekávanou investici – Městské lázně. Radnici se podařilo pro tento projekt nashromáždit dostatečné množství financí a upravit hospodaření tak, aby se zároveň mohlo pokračovat v dalších důležitých aktivitách města.

Pro další léta jsou připraveny nové strategicky významné projekty, které mají za cíl pomoci zajistit kvalitní život všem generacím Novoměšťanů. Ať již je to Sportovní hala, Komunitní dům seniorů, kanalizace v místních částech, nová parkovací místa a obnova komunikací, nové prostory ZUŠ, rekonstrukce muzea nebo řada drobnějších projektů. Je to řada úkolů, které je možné zvládnout. Jen je potřeba nezačít se hádat, nepolitikařit, nerozhazovat a chovat se rozumně.

Pro kvalitní život našich lidí je rozumný rozvoj města důležitý, ale žádná radnice na světě lidem dobrý život nezajistí. To nejtěžší pro dobrý život našich rodin musí udělat každý z nás sám. Boj o rodinné štěstí je každodenní úkol, který nikdy nekončí a je tím nejdůležitějším posláním, které nám život přichystal.

Rád bych vám všem popřál, abyste vše dobře zvládli a v nejtěžších zkouškách obstáli. A k tomu vám přeji i plné zdraví , hodně lásky a trochu toho štěstí.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama