Michal Šmarda

  • SOCDEM
  • Nové Město na Moravě
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.12.2021 21:33:00

Mrzí nás, že nastupující vláda dosud nepředstavila žádná funkční řešení

Mrzí nás, že nastupující vláda dosud nepředstavila žádná funkční řešení

Komentář na facebookovém profilu k nástupu vlády Petra Fialy

 Děkujeme členům končící vlády za práci ve prospěch České republiky. Obzvlášť oceňujeme práci ministrů za sociální demokracii. Dokázali i v nejtěžších chvílích stát na straně lidí práce, podat pomocnou ruku potřebným a být naší zemi užiteční.

Je dobře, že Česká republika bude mít po dlouhých týdnech vládu s podporou v Poslanecké sněmovně. Země je ve zdravotní, energetické, ekonomické a počínající sociální krizi.

Mrzí nás, že nastupující vláda dosud nepředstavila žádná funkční řešení problémů, které dopadají na miliony obyvatel naší země. Věříme, že s návrhy konkrétních řešení přijde v nejbližších dnech. Jsme připraveni pomoci, ale zároveň musíme trvat na tom, že současné problémy není možné řešit na úkor pracujících, seniorů a rodin s dětmi. Za krizi nesmí zaplatit nižší a střední vrstvy společnosti. Nyní je čas na solidaritu nejbohatších.

Všem Češkám a Čechům přejeme stabilitu, prosperitu a rozvoj. Nové vládě pak přejeme, aby v sobě našla sílu a odhodlání být tomu nápomocná.

Michal Šmarda
předseda ČSSD

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama